En iyi Android Oyunları

Oyun geliştirici firmalar artık çıkardıkları oyunların çoğunun android cihazlarda oynanabilen versiyonlarını da geliştiriyorlar. Takipçilerimiz için sürekli ios yanlısı listeler yayınlamak yerine android cihaz sahipleri için de içerikler üretmekteye gayret ediyoruz. Android işletim sistemli cihazlarınızla oynabileceğiniz farklı türlerde en iyi android oyunları listemizde her oyun kategorisinin editörlerimize göre en başarılı oyununu sizlere listelemek isteriz.

En iyi android oyunları listemizi oluştururken oyunların grafik kalitesi, hızı, geliştiren firma incelemesi gibi birçok farklı kriteri masaya yatırdık. Hoşumuza giden yeni android oyun ile karşılaştıkça yenileyeceğimiz android oyunları listemize katkıda bulunmak için lütfen sizler de yorumlarınızı yazımızın sonuna ekleyin.

En iyi android oyunları listesi

Android Kule Savunma ve Strateji Oyunu – Magic Rush: Hereos

Kule ve Strateji Oyunlarını sevenleri böyle alalım.

magic-rush-hereosMagic Rush: Heroes, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletleriniz ile oynanabilecek sürükleyici bir strateji oyunudur. RPG, RTS ve kule savunma oyunlarında karşılaştığımız detayları başarılı bir şekilde barındıran Magic Rush: Heroes’u ücretsiz olarak hemen indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Magic Rush: Hereos’da; hikaye moduna ek olarak sunulan ve oyuncuların diğer oyunculara karşı mücadele edebilmesine olanak sağlayan PvP modunun da olması oyunun en güzel yanları arasındadır. Bu özelliğinin yanında günlük görevlerle oyunun heyecanı daima üst seviyede tutulmaya çalışılmış. Sürükleyici bir konuya sahip olan oyunda, heyecan hiç bitmiyor. Özellikle arkadaşlarınızla takım olup girdiğiniz mücadeleler çok keyifli.

Magic Rush Hereos Ücretsiz İndir!

Android Okey Oyunu – Çanak Okey Plus

canak_okey_plus_androidAndroid okey oyunları içerisinde en çok oyuncuya sahip olanlardan olan Çanak Okey Plus tavsiye ettiğimiz okey uygulamalarının başında geliyor. Ücretsiz olarak indirmeden önce oyunun özelliklerini de belirtmek isteriz:

Çanak Okey Plus Ücretsiz İndir!

Android Kahramanlık Oyunu – I’m Hero

imhero_androidMilattan önce 2000’li yıllar, X-BOT firması tarafından üretilen H94 virüsü bir kaza sonucu laboratuvar ortamından sızıyor ve dünyaya müthiş bir felaket getiriyor. Dünya üzerinde yaşayan insan ırkının %99.9’u bu trajik kaza sonucunda zombiye dönüşüyor.
Virüsü yok edip insanlığı bu kaostan kurtaracak onların kaderini değiştirecek bir kahraman gerekmektedir ve bu kahraman ortaya çıkmıştır. Ortaya çıkan kahraman cesurca savaşarak dünyayı yeniden özgürleştirmek istemektedir. Kahraman, virüsü yok edip insanlık ırkını eski günlerine kavuşturmakta oldukça kararlıdır.
Tarihin en güçlü kahramanı ortalığı kasıp kavuracak
Dünyayası yerinden oynatan süper kahramanlarla bir araya gelip savaşarak dünyanın yaşamış olduğu bu büyük kaosa son vermelisiniz.
3 boyutlu savaş kartı modu sizlere çok daha zevkli bir oyun tecrübesi yaşatacaktır!
HD kalitsindeki oyun ekranı mükemmel bir oyun kalitesi sunar.
Gerçekçi dünya sahneleri ve binaları ile mükemmel bir oyun tecrübesi yaşanır.
Oyun yöntemini siz belirleyin ve oynayın.
Yıldırım, Ateş Kadehi v.b. yeni becerilere sahip karakterler oldukça heyecanlı bir oyun tecrübesi sunmaktadır.
Vakit kaybetmeden gelin ve kahramanınızı seçerek dünyayı bu kaostan kurtarın!
I’m Hero Ücretsiz İndir!

Android Card Oyunu – Infinite Myths

infinite_mythsVerilen görevleri yerine getir ve daha çok hero card topla. Kahramanınlarını ve ekibini güçlendirip savaşları ve bölümleri daha kolay geç. Mitolojik çağa ilgi duyuyor ve strateji oyunlarını seviyorsanız ücretsiz olan bu oyuna şans vermenizi öneririz!

Infinite Myths Ücretsiz İndir!

Android Strateji Oyunu – King’s Empire

kings_empire_indirEğer ortaçağa ilgi duyuyorsanız ve şovalyeler, savaşlar, krallıklar ve o devrin görkemli yapıları sizi cezbediyorsa King’s Empire tam size göre bir strateji oyunu. Oyun ilk olarak şos cihazlarda oynanabiliyordu fakat yapımcı firma oyunun Android versiyonunu da sonunda yayınladı ve bizler de hemen en iyi android oyunlar listemize King’s Empire’ı da ekledik.

Daha önce Galaxy Empire, Spartan Wars, Age of Empires veya Total War oynadıysanız eğer bu oyunu sevmeme ihtimaliniz yok. Oyunu ücretsiz olarak android cihazlarınıza indirip hemen oynamaya başlayabilir ve yorumlarınızı bu yazımızın altında bizlerle paylaşabilirsiniz.

King’s Empire Ücretsiz İndir!

Android Strateji Oyunu – Game of WAR

game_of_war_android_indir
İmparatorluk kurup geliştirme üzerine bir strateji oyunu olan Game of war – Fire Age dünyanın her yerinden oyuncularla multiplayer şekilde oynayacağınız bir oyundur. Şehrinizi kurup geliştirirken, bir yandan da asker ürtecek ve savaşlara katılacaksınız. Oyundaki ana kahramanınızı geliştirmek için de sürekli size verilen görevleri başarmanızla olacaktır. Vakit kaybetmeden ücretsiz olan strateji oyunu Game of War indir ve tarihi çağlarda savaşma yeteneğini herkese göster.

Game of WAR İndir!

Android Defans Oyunu – Castle Clash

castle_clash_android_indirDefense oyunu, savunma oyunu ya da bazen de tower defense oyunu olarak da karşılaşabileceğiniz android defans oyunları içerisinde listemizde birinci sırayı Castle Clush alıyor. Klasik bir defans oyunu olan Castle Clash adeta hızlı ve düşündürmeli, savunma oyunu sevenler için mükemmel bir seçim. Ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Castle Clash Ücretsiz İndir!

Android Menajerlik Oyunu – Top Eleven

top_eleven_androidDaha önce bilgisayarlarınızda ve Facebook üzerinden oynayabildiğiniz Top Eleven oyunu, 26 Eylül 2014’de yayınladığı android uygulamasıyla da android cihaz sahiplerini mutlu etti. Futbola ilginiz varsa ve kendi takımınızı ve kulübünüzü yönetmek fikri size eğlenceli geliyorsa, Top Eleven büyük olasılıkla aradığınız android oyunu. Takımınızı bir yandan maçlara hazırlarken diğer yandan da kulübünüzü büyütmeye ve güçlendirmeye çalışıyorsunuz. Stadınızı ve tesislerinizi geliştirirken, futbolcu transferleri yapıp alt yapıdan genç yetenekleri yetiştiriyorsunuz. Kulübünüzün bütçesini iyi yönetmek de en az oynattığınız futbol kadar oyunda başarınızı etkiliyor. Yani futbola dair aradığınız her türlü detay bu oyunda. Ücretsiz şekilde indirip hemen takımınızı ve kulübünüzü yönetmeye başlayabilirsiniz.

Top Eleven Ücretsiz İndir!

Android Poker Oyunu – Fresh Deck

fresh_deck_poker_android_indirPoker, hiç şüphesiz ki kağıt oyunları içerisinde en çok zeka ve strateji gerektiren oyundur. En iyi android oyunlar listesinde mutlaka bir android poker oyunu da olsun istedik ve yaptığımız inceleme sonucunda grafikleri en iyi olan ve en çok kullanıcıya sahip poker oyunlarından Fresh Deck’i sizlere önermek için seçtik. Ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Fresh Deck kısa sürede vazgeçemeyeceğiniz oyunlardan biri olacak.

Fresh Deck Poker Ücretsiz İndir!

Exit mobile version