En İyi Android Launcher Hangisi?

En iyi android launcher hangisi sorusu tüm android cihaz sahiplerinin aklına takılan bir sorudur. Android cihazlarınızla önyüklü gelen arayüzlerden, beğendiğiniz bir android launcherı yükleyerek kurtulabilirsiniz. Android launcherlar cihazlarınızın ana ekran, kilit ekranı, uygulama ikonlarını, ekran koruyucu görüntünüzü, dosya görüntülerini ve daha birçok görünümü değiştirebilir ve kişiselleştirebilirler.

Android işletim sistemli telefon ya da tabletlerinizi hoşunuza gidecek ve eğlenceli hale getirecek en iyi android launcher uygulamaları hangisi diye düşünüyorsanız aşağıdaki listemiz size yardımcı olacaktır. Launcher uygulamaları ücretsiz şekilde android cihazınıza indirebilir ve kullanıp denedikten sonra isterseniz de daha fazla özelliğinden faydalanmak için ücretli versiyonlarına da geçebilir ya da ücretsiz versiyonları ile devam edebilirsiniz.

En iyi Andoid Launcher Uygulamaları Listesi

UR Android Launcher

ur_android_launcherAndroid cihazınızda özellikle 3 boyutlu duvar kağıtları arayışı içerisindeyseniz ur launcher tamsize göre bir android launcherı. Size binlerce farklı 3d ekran görüntüsü sunan ur launcher aynı zamanda gelişmiş bir arama çubuğu ile cihazınızda aradıklarınıza kolayca ulaşmanızı sağlıyor.

UR Launcher İndir!

GO Launcher EX Android Launcher

go_launcher_ex_5_android_launcherGo Launcher’ın geliştirilmiş sürümü olan Go Launcher Ex ile kişiselleştirilmiş Android kullanımında yeni bir sayfa açacaksınız. Go Launcher 5’in en önemli özelliği tema seçeneklerinin inanılmaz derecede çok sayıda olmasıdır. Takvimler, widgetlar, cihazı hızlandırması, ana ekran geçiş hızı ve daha birçok diğer özelliği ile yeni bir android launcher arayışındaysanız Go Launcher Ex’i denemenizi şiddetle öneririz.

GO Launcher EX İndir!

APUS Launcher

apus_android_launcherAPUS Android Launcher ile cihazınızdaki tüm uygulamaları gruplandırabilir, gereksiz ekleri kaldırabilir ve telefonu hızlandıran wifi-3g geçişini hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Launcherlarda pek görmeye alışık olmadığımız bulut desteği olması Apus Android Launcherı diğer launcherlardan öne çıkaran önemli bir özellik. Uygulamanın sadece 1 MB. yer kaplaması da diğer bir önemli avantajı. Menüye ulaşıp kişisel ayarlarınızı hızlı yapmanıza olanak vermesi de kullanım kolaylığı açısından öne çıkan bir diğer özelliği.

APUS Launcher İndir!

ZERO Android Launcher

zero-android-launcher-indir
Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Zero launcher, piyasadaki en hızlı launcherlardan birisidir. Nova/GO/Apex/Holo Temaları ve Duvar Kağıtları ile uyumlu olması ve WhatsApp, WeChat, Line, Facebook ve Instagram, Vibre ve Google Now. vb. için optimize edilmiş olması onu diğer launcherların birkaç adım önüne geçirir. 300 ün üstünde kişiselleştirilmiş ayarı barındırması, ücretsiz 1000 in üzerinde tema, canlı duvar kağıdı, yazı tipi ve kilit ekranına sahip olması da Zero android launcherın diğer artı özellikleridir.

ZERO Launcher FREE İndir!

Exit mobile version