En iyi Android Browser Hangisi?

Android işletim sistemli cihazlarınızla webde gezmenizi sağlayan browserların sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu durum da android kullanıcılarında “en iyi android browser hangisi?” düşüncesinin kafalarını karıştırmasına neden olmaktadır. Birçok teknik açıdan en iyi android tarayıcısını inceledik ve piyasada en çok bilinen 10 tanesini sizler için listeledik. En iyi Android Browser hangisi sorusuna geçmeden önce sizlere android browserlar ile ilgili biraz daha genel bilgi vermek isteriz.

Android Browser Nedir?

Android işletim sistemli cihazlarınızdan webde gezmenizi sağlayan tarayıcının ingilizcedeki karşılığıdır. Android sürümünüze göre ve kullanım taleplerine göre sizin için doğru olan tarayıcı değişse de genel kullanım amacı itibariyle aynı amaca hizmet eden yazılımlardır.

En iyi Android Browser Tavsiye

en_iyi_android_tarayicilari
Android cihazlar için en iyi tarayıcılardan piyasada en çok bilinen ve kullanılan 10 tarayıcıyı inceledik. İçlerinde kullanım amacınıza uygun olanları indirmeniz için tarayıcı incelemelerimizi mümkün olduğunca detaylı yapmaya gayret ettik.

Opera Mini Android İndir!

opera_mini_browser_androidDünyanın en hızlı android tarayıcılarından Opera Mini; ücretsiz, güvenli ve tarama alışkanlıklarınıza uyarlanabilir. Dünya üzerinde 300 milyon kullanıcıya ulaşmıştır. 3000’in üzerinde telefon modelinde kullanılabilmektedir.

Opera Mini Android Tarayıcısının Bazı Özellikleri:

Opera Mini Browser İndir!

Dolphin Android İndir!

Dolphin-Android-ApkPiyasada en çok kullanılan android tarayıcı olan Dolphin’in 80 milyonun üzerinde kullanıcısı var. Chrome’a göre daha eski olmasının bunda büyük payı olsa da uzunca bir süre de bu liderliği kimselere kaptırmayacak gibi gözüküyor. Dolphin tarayıcı, Mobotap tarafından Android işletim sistemi ve İOS için geliştirilen özel bir mobil tarayıcıdır. Android platformu için Multi-touch özelliği barındıran ilk alternatif tarayıcılardandır. Dolphin tarayıcı, Webkit motorunu kullanır. Adope Flash çalıştırma özelliği bulunur.

Dolphin Android Browser’ın en öne çıkan özelliklerini listelemek isteriz.

Dolphin Android Tarayıcısının Bazı Özellikleri:

Dolphin Browser İndir!

Chrome Android İndir!

chrome_browser_androidGoogle’ın geliştirdiği bir ağ tarayıcısıdır. 2013 yılı itibarıyla StatCounter adlı internet istatistik aracının yaptığı araştırmaya göre, dünya genelinde %39’luk bir kullanım alanına sahip olan Chrome, aynı zamanda dünyanın en çok tercih edilen ve kullanılan internet tarayıcısıdır.

Chrome Android Tarayıcısının Bazı Özellikleri:

Chrome Browser İndir!

Firefox Android İndir!

mozilla_firefox_browser_androidMozilla Firefox ya da kısaca Firefox, Mozilla Vakfı tarafından geliştirilen özgür bir ağ tarayıcısıdır. Günümüzde internet kullanıcılarının yaklaşık %20’si Firefox kullanmaktadır. Özellikle Endonezya, Almanya ve Polonya’da büyük başarı elde etmiş olan Firefox’un bu ülkelerdeki kullanım oranları oldukça yüksektir.

Firefox Android Tarayıcısının Bazı Özellikleri:

Firefox Browser İndir!

UC Android İndir!

uc_browser_androidUC Browser, UCWeb tarafından geliştirilen bir web tarayıcısıdır. Başlangıçta sadece J2ME uygulaması olan UC Browser, 2004 yılının Nisan ayından itibaren Android, İOS, Windows Phone, Symbian ve Blackberry gibi platformlarda kullanılır hale gelmiştir. Çin’de büyük kullanıcı tabanı, Hindistan’da benimsenmesi ve bölgesel piyasalardaki güçlü gelişimiyle UC Browser 2014 yılında 500 milyon kullanıcıya ulaşmıştır.

UC Android Tarayıcısının Bazı Özellikleri:

UC Browser İndir!

CM Android İndir!

cm_browser_androidCM Browser, hızlı ve güvenli yapısıyla dikkat çeken bir tarayıcıdır. 1.7MB gibi ufak bir boyuta rağmen çok sayıda özelliğe sahiptir. CM Browser’ın en fazla önem verdiği disiplinler arasında güvenlik ve hızlılık önde geliyor.

CM Android Tarayıcısının Bazı Özellikleri:

CM Browser İndir!

Javelin Android İndir!

Javelin-browser_androidGüvenlik, hız ve stabilite gibi bir tarayıcıdan beklenen her türlü özelliği sunan Javelin, android cihazlar için yapılan en iyi tarayıcılar arasında.

Javelin Android Tarayıcısının Bazı Özellikleri:

Javelin Browser İndir!

Puffin Android İndir!

puffin-browser-androidPuffin tarayıcı, Adobe Flash içerikli web sitelerini görüntülemek isteyen kullanıcılar tarafından rağbet gören, kullanışlı özelliklere sahip, hızlı bir android web tarayıcısıdır.

Puffin Android Tarayıcısının Bazı Özellikleri:

Puffin Browser İndir!

Next Android İndir!

next-browser-androidSade ve şık tasarımının arkasında ihtiyacınız olan ekstra özellikleri ve eklentileri size bir arada sunar. Pratik bir kullanımı vardır.

Next Android Tarayıcısının Bazı Özellikleri:

Next Browser İndir!

Lightning Android İndir!

Lightning-Browser-Android
Lightning tarayıcıda hızı ve sadeliği bir arada bulabilirsiniz. Android cihazlar için geliştirilmiş bu web tarayıcısının ücretli ve ücretsiz sürümleri mevcuttur.

Lightning Android Tarayıcısının Bazı Özellikleri:

Lightning Browser İndir!

Exit mobile version