Denizbank Altın Hesabı Nasıl Açılır?

denizbank altın hesabı

Altın yatırım araçları içerisinde uzun vadede en çok kazandıran araçlardan biri. Siz de yatırım amacıyla altın alıyorsanız bunun güvenilir iki yolu vardır. Ya banka kasası kiralamak ya da bankada altın hesabı açtırmak. Altın hesabı açtırmanın kasada altın tutmaya oranla çok daha avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Dilediğiniz an alış satış işlemi yaparak yatırımınızı yönetip değerlendirebilirsiniz. Denizbank altın hesabı hem kolay hem de güvenilir yoldan yatırımınızı yönetebilmenizi ve vadeli altın hesabı ile altın olarak faiz getirisi elde etmenizi sağlıyor.

Altınlarınızı ziynet, lira, gram olarak banka kasasında tutuyorsanız; işçilik maliyeti, eski altın değerinin daha düşük olması, ne kadar yatırımınız olduğunu tam olarak bilememek gibi sonuçlara katlanmak zorunda kalırsınız. Oysa altın hesabı her zaman güvenilir, kolay yönetilebilir ve şeffaf bir yatırım yoludur.

Denizbank Altın Hesabı Nasıl Açılır?

Denizbank müşterileri için altın hesabı açmak çok kolay. İster şubeye giderek isterseniz de internet bankacılığı üzerinden altın hesabı ve vadeli altın hesabı açabilirsiniz.

İnternet bankacılığından altın hesabı açmak için şifreniz ile internet bankacılığı hesabınıza giriş yapın. Ardından Sol Menüde yer alan Tüm işlemler altında Yatırım menüsüne tıklayın. Yatırım menüsü içinde Altın sekmesine tıklayın. Daha sonra Vadesiz Hesap İşlemleri butonuna tıklayın.

Açılan Vadesiz Hesap Açma ekranında yer alan bilgileri doldurmanız gerekiyor. Şube adı kısmında hesabınızın bulunduğu şubeyi seçin ve hesap adı kısmına da hatırlatıcı ve açıklayıcı bir isim verebilirsiniz. Ardından işlemi gerçekleştir butonuna basın. Denizbank vadesiz altın hesabınız açılmış olacaktır. Altın hesapta minimum 0,01 gramdan başlayarak ve dilediğiniz tutarlarda arttırarak yatırım yapabilirsiniz.

Denizbank Vadeli Altın Hesabı Nasıl Açılır?

Denizbank müşterisi iseniz şubeden ya da en hızlı şekilde internet bankacılığı üzerinden vadeli altın hesabı açabilirsiniz. Denizbank müşterisi değilseniz şubeye giderek altın hesabı açtırabilirsiniz. Sürekli al sat yapmıyorsanız gram altın yatırımınızı vadeli hesapta tutarak faiz getirisi de sağlayabilirsiniz. Ya da yatırımınızın bir kısmını bu yolla değerlendirebilirsiniz.

İnternet bankacılığında Vadeli Altın Hesabı açmak çok kolay. Yatırım sekmesi altında bulunan Vadeli Altın Hesabı bölümüne girerek hesabı kısa sürede açabilirsiniz. Denizbank’ta vadeli altın hesabı minimum 10 gram ile açılabiliyor. 1 gram ve katları şeklinde de yatırım yapmanıza olanak sağlıyor. Denizbank’ta altın hesaplarının 100.000 liraya kadar olan kısmı sigorta kapsamına dahil.

Exit mobile version