Dark Orbit Nasıl İndirilir?

DarkOrbit, 2006 yılında Bigpoint Games şirketi tarafından yapılmış, web browser üzerinden oynanan uzay temalı ücretsiz flash bir oyundur. Dark Orbit oyunu diğer browser oyunları ndan farklı olarak en çok üyeye sahip olan browser oyunlarından biridir. Dark Orbit, web browser üzerinden oynanmasına rağmen dünya çapında 50 milyondan fazla oyuncusu vardır. Oyun zengin içerik menüsü ve açıklamalarına rağmen neredeyse tamamı türkçedir. Ünlü video oyunları blog sayfası Joystiq, DarkOrbit için EVE Online ve Asteroids oyunlarının karışımı olan çılgın shooter oyunu olarak tanımlamaktadır.

Dark Orbit Nasıl Oynanır?

Dark Orbit’ e ücretsiz üye olduktan sonra size üç adet şirket seçimi verilir. Bunlar Dünya, Venüs ve Mars’tır. Üç şirketten birini seçip oyuna başlarsınız. Özellikle pas geçmemeniz bölüm olan Tutorial (alıştırma) bölümünü dikkatle oynamanız gerekir. Tutorial’ı bitirdiğinizde, oyunun multiplayer bölümüne geçersiniz. Seçtiğiniz gezegenin haritasından başlarsınız.ilk başlarda uzay geminiz güçlü ve yeterince dayanıklı değildir. Ayrıca uzay boşluğunda, oyuncuların birbirleriyle etkileşimini sağlayacak anlık chat sistemi mevcuttur. Bu sayede takım ve ittifak arkadaşlarınızla konuşmalarınızı oyun ekranının solundaki Chat kısmından yazışmalarınızı yapabilirsiniz.

Dark Orbit ‘te bir çok türden uzaylı ve uzay gemisi olarak NPC’ler belirlenmiştir. Onları patlattığınızda (veya öldürdüğünüzde)size onların gücüne, darbe puanına göre; şeref puanı, tecrübe puanı, credits ve uridium verir. Oyundaki para birimleri credits ve uridiumdur. Uridium,oyunda gerçek para karşılığı satın alınabilir. Oyunda lazerler, kalkanlar, jeneratörler, tamir robotları, CPU’lar, PET adı verilen yardımcı robotunuz vb. şeyler sizin ekipmanınızdır. Bunları sizin var olan geminizin içine dizersiniz ve savaşırsınız. Bu gemilere benzer tasarımlar bulunur. Oyundaki en önemli tasarım Saturn dur.

Oyunda sizin gezegeninizdeki düşman gezegenlerden oyuncuları da patlatmanız gerekir.Diğer gemilerde büyüklüğüne göre size tecrübe puanı ve şeref puanı kazandıracaktır.madenleri zenginleştirince daha fazla credist alırsınız. bunları kendi istasyonunuzda satabilirsiniz. bu oyunda en önemli para uridiumdur.oyunun görevlerini yapınca size belirli eşya veya para ya da araç gereç verir.Oyunda rütbe puanı da yer alır yaratık patlatarak yavaş; düşman şirketteki oyuncuları patlatırsanız ise hızlı bir şekilde rütbe kazanırsınız ve rütbe puanınızın miktarına göre size rütbeler verilir.

Kısacası Dark Orbit oyunu, kısıtlı zamanda oynandığı halde bir çok level ve tecrübe puanı alınabilen ve bu sayede oyuncuyu uzaya kilitleyip sanki bir bilim-kurgu filminde oynuyormuşçasına bir atmosfere sokar.
Oyunun içerik menüsü ve grafik kalitesi, gerçekçilikle bağdaşlığına pozitif yönden katkı sağlıyor.

Dark Orbit Nasıl İndirilir?

Dark Orbit internet tarayıcısı üzerinden oynanan flash bir oyun olduğu için herhangi bir indirme işlemi gerekmemektedir. Sadece Dark Orbit oyun sayfasına gidip üye olmanız yeterlidir.

Dark Orbit Oyununa Kayıt ;

1- Öncelikle bu linkten veya Dark Orbit Kaydol butonundan Dark Orbit sayfasına gidiyoruz.

Dark Orbit Kaydol

2- Resimde görüldüğü gibi kullanıcı adı,şifre, email bilgilerini giriyoruz. E-mail’e gelen aktivasyon adresine tıklayıp hesabınızı aktif etmeyi unutmayınız.

dark-orbit-1-kayit+2

3- Şimdiki adımda ise, günün bazı zamanlarında rastgele dağıtılan eşya paketlerini seçebiliyorsunuz. Herhangi bir eşyayı kendinize göre seçebilirsiniz.

dark-orbit-2-kayitbasarili+2

4- Şuan Dark Orbit sunuculara (server) bağlanılıyor. Sunucuların, yoğunluğa göre tepki süresi değişebilir. Genelde 1 dakikadan uzun sürmez.

dark-orbit-3-baglanti+2

5- Oyun ekranının sağ üst kısmında oyuna dair ayar, yardım, tam ekran gibi bazı önemli butonlar, oyuncuya kolaylık sağlamaktadır. Artık uzay geminizi farenizin sol tuşuyla uzay boşluğunda gerçek zamanlı kontrol edebilirsiniz. İyi eğlenceler.

dark-orbit-4-oyunekrantanitimi+2

Exit mobile version