Blog Nasıl Silinir?

Blog; insanların kendi düşüncelerini kendi yorumları ve üslubuyla günlük olarak yazdığı web sitelerdir. Blogger ise blog yazan kişiye denir. Blogların diğer web sitelerinden farklı özelliği güncel olması, kişisel ve yoruma dayalı olmasıdır.

Günümüzde sosyal medya kullanıcı arttığından dolayı blog ve blogger sayısı da bir o kadar artış göstermektedir. Blog bir konu hakkında da yazılabilir, birden fazla veya kişisel konular hakkında da yazılabilir bu tamamen kullanıcıya kalmıştır. Birçok blog türü vardır bazıları kişiseldir sadece günlük yaşantısını paylaşır, bazıları bilgi ve haber verme amaçlıdır. Alıntı ile yapılan blog sayfaları pek de kaliteli değildir çünkü insanlar içten, samimi, özgün yazı okumak isterler, kalıplaşmış yazıların okuyucusu da az olur haliyle. Yazı yazmayı gerçekten çok seven, bildiklerini başka kişilerle de paylaşmaya istekli olan, başkalarına yarar sağlayacak olmanın umudunu taşıyan herkes kaliteli bir blogger olabilir yeter ki istesin.

Blogger insanlara ücretsiz web sitesi açma olanağı sağlamıştır. Böylelikle bilgi paylaşımları çoğalmış ve fikir alışverişleri de ortaya çıkmıştır. Kaliteli bir blog kullanıcısı ek gelir sağlayabilir.

Ancak blogunuzu silmek isteyebilirsiniz, blog silmek zor bir konu değildir. Blog silme nedenleri arasında, eğer kişisel bilgilerinizin olduğu, isminizin ya da diğer bilgilerinizin yer aldığı bir blogun google aramalarında çıkmasını istememe yer alabilir.

1.Peki blog silmek için hangi adımları izlemeliyim?

2.Bloglarımı tek tek nasıl silerim ?

Yönetim panelinde bulunan Ayarlar/Diğer sekmesine tıklayın, sayfanın üst kısmında blogu içe aktar-blogu dışa aktar-blogu sil sekmeleri yer alıyor blogu sil sekmesini tıklayın ve bir uyarı penceresi açılacak, bu uyarıda blogunuzu yedeklemeniz istenir, blogunuzu sildiğinizde pişman olma durumunuz olursa 90 gün içerisinde yeniden alabilirsiniz.

Exit mobile version