Bkm Express Nedir? Hesap Nasıl Açılır?

BKM Express Bankalar Arası Kart Merkezi tarafından geliştirilen bir ödeme sistemidir. BKM Express sayesinde internet üzerinden yaptığınız alışverişlerinizde; kart bilgilerinizi paylaşmadan, taksitle ya da peşin alım yapabileceğiniz, kullanırken ödül puanlar kazanabileceğiniz, kartınızı yanınızda taşımanızı gerektirmeyen bir sistem.

BKM Express Avantajları Nelerdir?

BKM Express hesabı sizi sahip olduğunuz bütün kredi kartlarını ve banka kartlarını yanınızda taşıma mecburiyetinden kurtarıyor. Hesap içinde tanımladığınız tüm kartlarınıza tek bir sistem üzerinden kolayca ulaşmanızı sağlıyor.

Bilgilerin çalınması, kopyalanması gibi endişeler sebebiyle internet alışverişlerinden kaçınanların güvenli alışveriş yapmasını sağlıyor. BKM Express hesabına sahipseniz alışveriş yaptığınız site ya da mobil uygulama ile kart bilgilerinizi paylaşmadan da ödeme yapabiliyorsunuz.

Bu ödeme sistemi kullanıcı adı ve şifreden ibaret olduğu için kart numarası, isim, son kullanma tarihi gibi bilgilerin tek tek girilmesine gerek bırakmadığı için hızlı ödeme kolaylığı da sağlıyor.

BKM Express mobil uygulamasını cep telefonunuza indirerek dilediğiniz hesap ya da cep numarasına para transferi yapabiliyorsunuz.

Tanımlı kredi kartınıza taksit yapılıyorsa aynı şekilde BKM hesabı üzerinden de taksitli ödeme yapabiliyorsunuz.

BKM Express ile yaptığınız alışverişlerde bankaların belirlediği oranlarda ödül/puan kazanabiliyorsunuz.

Anlaşmalı üye işyerlerinde zaman zaman kampanyalar düzenliyor. BKM hesabınızla yaptığınız alışverişlerinizde indirim olanakları sunuyor.

BKM Express Hesabı Nasıl Açılır?

BKM Express hesabı ücretsiz bir ödeme sistemidir. Bkm sitesi üzerinden adınıza kayıtlı e-posta adresi ve belirleyeceğiniz şifre ile hesabınızı açabilirsiniz. Hesap açtıktan sonra Kart Bilgileri adımından istediğiniz kredi kartı ya da banka kartınızı sisteme tanımlayın. Bankanızda kayıtlı olan cep telefonuna gönderilecek doğrulama ile kart tanımla işleminiz gerçekleştirilecektir.

Alışveriş yapmak istediğiniz e-ticaret sitesi BKM Express üye işyeri ise ödeme seçenekleri içinde BKM Express ile öde seçeneğini göreceksiniz. Ödeme seçeneğine tıkladıktan sonra BKM Express’in kendi sayfasına yönlendirileceksiniz. Açılan sayfada kayıtlı olduğunuz e-posta adresi ve şifre ile sisteme giriş yapın. Ardından kartlarınız içinden hangisiyle ödeme yapmak istiyorsanız o kartı ve ödeme seçeneğini belirleyin. Cep telefonunuza gönderilen doğrulama kodunu girdikten sonra ödemeniz yapılacaktır.

BKM Express ile nasıl para gönderilir?

BKM Express’in iphone ve android uygulamaları sayesinde dilediğiniz cep telefonu ya da hesaba para gönderebilirsiniz. Uygulamada yer alan “para gönder” seçeneğini seçtikten sonra cep telefonu ya da hesap bilgilerini girin. Ardından para transferi yapacağınız kartınızı, ödeme türünü ve tutarı girerek para gönderme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Exit mobile version