Avira Nasıl İndirilir?

Avira Anrivirüs internet dünyasında en çok tercih edilen antivirüs programlarından biridir. Yaklaşık 325 milyon kullanıcısı olan Avira güvenlik yazılımlarından en hızlılarındandır. Hızlı olmasıyle birlikte, virüslere, truva atlarına, kimlik hırsızlarına, solucanlara, zararlı yazılımlara ve çok daha fazla malware yazılımlara karşı koruma sağlayan güçlü bir Anrivürüs programıdır. Ayrıca Avira Internet Security Suite, güvenlik yazılımlarının en hızlılarından birisidir.
Antivirüs özelliğinin yanısıra, anti-oltalama, antispam ve bilgisayar dosyalarının yedeklemesi gibi bilgilerinizin kaybolmadan en güvenli şekilde muhafaza edilmesini sağlar. Antibot özelliği ile bilgisayarınızı ele geçirmeye çalışanları engeller. Antispam sayesinde epostalarınıza gelen spam maillerini engeller. AHeAD teknoloji ile şüpheli işaretler için alışılmadık kodları inceler.

Avira Nasıl İndirilir?

İnternet üzerindeki tüm kullanıcalara koruma sağlayan Avira Antivirüs programının 6 farklı çeşidi bulunmaktadır. 6 farklı paketten size uygun olan Avira Antivirüs programını seçebilirsiniz.

1- Avira Internet Security Suite
Yüksek PC performansını garantileyen Avira Internet Security Suite, internet üzerindeki en etkili antivirüs program paketidir. Gelişmiş PC koruması, ücretsiz destek ve yüksek pc performansı bulunan pakette Multi-Platform Security ile tüm cihazlarınızda koruma sağlar. Avira Internet Security Suite ile trojanları, virüsleri, wormları, email dolandırıcılarını kısaca tüm malware yazılımlarını unutun ve temiz internetinizin keyfini çıkarın.

Ücretsiz Deneme Sürümü
Hemen Al!

2- Avira Family Protection Suite
Ebeveyn denetimi bulunan Avira Family Protection Suite, çocuklarınız için sağlanabilecek en iyi korumayı sağlamaktadır. Sosyal medya koruması ile birlikte, çocuklarınız bilgisayar başında neler yaptığını, nerelerde gezindiklerini görebileceksiniz. çocuklarınızın ne zaman bilgisayar başında olduğunu ve bilgisayar başına geçtikleri vakit interneti kötü içeriklere karı limit koyarak koruma sağlar. Yetişkinler için yapılan içerikler bilgisayarda belirdiği zaman uyarıcı sistemi de bulunmaktadır. Avira Family Protection Suite ile çocuklarınız için en uygun internet ortamını sağlayıp güvenle bilgisayar başında internette gezinmelerini sağlayabilirsiniz.

Ücretsiz Deneme Sürümü
Hemen Al!

 

3- Avira Antivirus Pro
Milyonların kullandığı ve en çok tercih edilen Avira Antivirus Pro, kolay ve hızlı arayüzü ile bilgisayarınızdaki ve internet ortamındaki tüm virüs, trojan, kimlik hırsızları ve daha nice malware yazılımlarından kolayca korunmanızı sağlar. Bulut sistemi ile sürekli güncellenen Avira Antivirus Pro ile yeni türeyen virüs ve trojanları bilgisayarınıza bulaşmadan korunmasını sağlar. Güvenlik uzmanlarına ücretsiz destek sağlayan Avira Antivirus Pro ile bilgisayarınızda oluşan her hangi bir sıkıntıda uzmanlara danışabilirsiniz.

Ücretsiz Deneme Sürümü
Hemen Al!

4- Avira Free Antivirus
Sade tasarımı ve güçlü koruması olan Avira Free Antivirus sizi virüslere ve diğer zararlı yazılımlara karşı korur, casus yazılımları ve reklam yazılımlarını kaldırır. Ayrıca Avira Free Antivirus de bulunan Avira SearchFree Araç Çubuğu ile arama sonuçlarınız için gizlilik araçları ve güvenlik derecelendirmesi içerir. Tamamen ücretsiz olan Avira Free Antivirus paketini bilgisayarınıza indirerek hemen korumaya başlayabilirsiniz.

Ücretsiz İndir!

5- Avira Free Mac Security
Diğer paketlerde bulunan aynı ödüllü teknolojiye sahip olan Avira Free Mac Security, çok çalışan machintosh (MAC) makinelerinizi minimum çalışma gücü ile zararlı yazılımlara karşı koruma sağlar. Dakikalar içinde kurulan Avira Free Mac Security, sistem taraması yaparak gerçek zamanlı zararlı yazılım koruması, profil tabanlı sistem tarayıcı, tek tıklama ile Mac bilgisayarlarınızda virüs temizlemenizi sağlar. Avira Free Mac Security, Mac bilgisayarlarının kendi korumasının bile bulamadığı çeşitli ios için hazırlanmış zararlı yazılımları bulur, bulut teknoloji ile Mac bilgisayarlarınızı gerçek zamanlı korur.

Ücretsiz İndir!

6- Avira Free Android Security
Avira Free Android Security zararlı uygulamalara, aygıt çalınmasına ve istenmeyen aramalara kaşı gelişmiş koruma sunar. Avira Android Security, internet dünyanız için çok yönlü, güvenilir bir antivirüs programıdır. İleri antivirüs teknolojisine sahip akıllı uygulama, android cihazlarınızda mobil tehditlere, hırsızlığa ve veri kayıplarına karşı korur. Fotoğraflarınızı, iletişim adreslerinizi, email ve kredi kartı bilgilerinizi tüm tehditlere karşı korur. Pinpoint teknoloji ile Android cihazınız kaybolduğu vakit telefonunuzu kitler, yüksek sesli uyarı yapar ve ekranında daha önceden girdiğiniz mesajı yazarak, bulan kişinin size ulaşmasını sağlar.

Ücretsiz İndir!

Exit mobile version