Avast Free Antivirüs Nasıl İndirilir?

Avast Free Antivirüs programı Dünya çapında en çok kullanılan ve en çok güvenilen bedava (free) antivirüs programlarından biridir. 220 milyondan fazla kişiye aktif olarak koruma yapmaktadır. Dünya çapında 25 yılı aşkın süredir, 40 dilde cihaz ve verilerinizi korumaktadır. Bunun dışında Avast! Antivirüs yazılımın ilk sürümü 1988 yılında yapılmıştır. Avast Antivirüs programı 2014 yılının Nisan ayı itibariyle 9’uncu nesil ürün ailesi yayındadır.


Virüslerin yanı sıra diğer zararlıları da tespit edebilen yazılımın bulduğu zararlı yazılımlardan bazıları şunlardır:
• Spyware
• Adware
• Malware
• Trojan

Bunlar gibi bir virüs sisteminizi mahvedebiliyor o yüzden Avast Bu kötücül virüsleri bulup oldukları yerden silmeyi başarmaktadır. Virüs Bulletin(VB) tarafından birçok kez sertifika ve ödüller verilmiştir. Sistem arayüzü oldukça basit ve türkçe olduğu için çok anlaşılırdır. İsterseniz, hem bilgisayarınıza hem de mobile Avast yüklediyseniz, bilgisayarınızdaki Avast Antivirüs programının durumunu kontrol edebilirsiniz.

Avast Free Antivirüs Nasıl İndirilir?

1- İlk olarak bu linkten veya “Avast Free İndir” butonuna tıklayarak Avast Free Antivirüs programının ana sayfasına giriyoruz.
Avast Free İndir

2- Açılan sayfada Avast Antivirüs programını “İndir” butonuna basıyoruz. Diğerlerinde 30 gün deneme sürümü sunuyor ve sonrasında eğer satın almazsanız sisteminizi korumasız olarak bırakıyor o yüzden Avast! Free Antivirüs’ün altındaki İndir butonuna basıyoruz.

avast_free

3- İndir butonuna bastıktan sonra sizi indirme sayfasına yönlendiriyor ve otomatik olarak indirmeye başlıyor.

4- İndirdiğimiz dosyanın üzerine tıklıyoruz ve yükleme sayfasına yönlendiriliyoruz. Açılan pencereye evet diyoruz ve devam ediyoruz.

avast_free_versiyon

5- Şimdi sıra geldi yükleme işlemine ilk olarak açılan sayfada Normal kurulum seçeneğini seçiyoruz ama isterseniz özel kurulumda yapabilirsiniz. Bu arada aşağıda bulunan seçenekleri kontrol etmenizde fayda var Google Chrome’un sisteminize yüklemek isteyip istemediğinizi soruyor eğer bakmadan geçerseniz sisteminize Chrome’u otomatik yüklüyecektir.

avast_ucretsiz

6- Gizlilik politikası ve Son kullanıcı lisans anlaşmasını kabul etmenizi ve okumanızı istemektedir. Politika ve anlaşmayı okumakta fayda var diyebiliriz. Sonrasında devam seçeneğine tıklıyoruz.

avast_ucretsiz_indir

7- Devam tuşuna bastıktan sonra yükleme işlemi başlayacaktır.

avast_ucretsiz_indirme

8-‘Yüklemeniz başarıyla tamamlanmıştır’ yazısının altındaki tamamlandı tuşuna bastıktan sonra hızlı bir şekilde sisteminizi taramaya başlayacak ve bir internet sayfası açılacaktır. Sonrasında tarama işlemi bittikten sonra Avast sisteminizi korumaya devam edecektir. Dilerseniz tarama işlemi bittikten sonra tam sistem taraması yaptırabilirsiniz.

avast_ucretsiz_antivirus

Exit mobile version