Android Burç Yorumları Uygulaması

Android işletim sistemli akıllı telefonlarınıza indirmek için burç yorumları ve astroloji uygulaması mı arıyorsunuz? Sizler için en popüler günlük burçlar uygulamasını bulmak için onlarca uygulamayı detaylı şekilde inceledik.

Yaptığımız incelemede en çok dikkat ettiğimiz konu günlük burçlar uygulaması indiren kişilerin sadece bir astroloğun yorumlarını değil de birden çok ve internette en çok takip edilen astologların günlük yorumlarının hepsini takip edebilecekleri bir burç yorumları uygulaması aradık.

Telefonlarınızda fazla yer kaplamasın diye dosya boyutu en düşük olan burç yorumları uygulamaları içerisinden aşağıda ekran görüntüleri de bulunan Günlük Burç Yorumları uygulamasını seçtik.

Android günlük burçlar uygulaması

Uygulamayı Google Play Store’dan indirmek için buraya tıklayın–>> Günlük Burçlar

Burç Yorumları Uygulaması Nasıl Kullanılır?
Adım adım burçlar uygulamasını nasıl kullanacağınızı öğrenmek için maddeleri takip edin:

    Android telefonlarınıza uygulamayı indirdikten sonra telefon ekranınızda bulunan uygulama simgesine tıklayın.
    Açılan ekranda burcunuza ait simgeye tıklayın.
    Burcunuzu birden çok popüler siteden takip edebilirsiniz. Bu kısımda istediğiniz siteyi seçebilmek için üzerine tıklamanız yeterli.

Uygulama içerisindeki burç yorumları canlı olarak güncellendiği için belirtilen kaynak sitede ne zaman yayına eklenirse aynı anda uygulamaya da yorum canlı şekilde eklenecektir. Dolayısıyla uygulamadaki tüm yorumları günlük olarak takip etmek için kaynak siteler arasında 1-2 saatlik güncelleme farkı olabileceğini hatırlatmak isteriz.

Güzel yorumlar duymanız dileğiyle

Exit mobile version